marți, 1 aprilie 2014

Apa plata Vizel livrare la domiciliu

 
Apa plata Vizel

Apa plata Vizel livrare la domiciliu ( acasa) in Bucuresti livrare gratuita cea mai buna apa plata si singura vie din Europa ! Preturi promotionale :
1,5 L = 1,50 lei 0,5 L=1 leu bidon 6 L=4,75 lei 
Apa naturala de izvor obtinuta din sursa naturala cu o adancime de 1200 m.


Legenda apei plate Vizel
La inceputurile Lumii, natura si-a ales un loc tainic, de o frumusete desavarsita, iesit parca din istorie si timp.
    Muntii pictati cu zapada, intr-o tacere alba, dominau semeti dealurile de un verde crud, ca o rascolire a sufletului.
Zilnic, Soarele trecea peste taramul de basm privindu-l cu o dorinta indarjita de a-l revedea a doua zi...
Odata,ca intr-un loc al incremenirii cosmice, astrul ceresc si-a dorit o clipa de liniste, oprind timpul ; isi zise ca in toata aceasta frumusete strajuita de culmile ce intepau cerul lipsea ceva: un fir de apa , un luciu de oglinda, in care sa-si reflecte chipul de foc, in trecerea sa, astfel incat neodihnita lui singuratate cosmica sa-i fie mai usoara. Dorea sa-i dea o parte din sufletul sau Izvorului si a numit Izvorul sau: „Vizel”.
      Intr-o singura zi isi desavarsi opera. In crampeiul de lume numit Taramul Apei Alintate „Vodita”-VIZEL, soarele arunca sageti de foc ce sfasiara pamantul, piatra multilor se sfarma si se nascu din adancuri Izvorul cristalin Vizel, pe care-l harazi sa fie datator de tinerete si vindecare. Cu timpul, apa se aduna in causul muntilor si deveni oglinda in a carui luciu soarele isi privea chipul, zambind de asa isprava.
      Oamenii sorbeau apa de izvor si simteau o schimbare, o primenire a sufletului si trupului, aducatoare de sanatate si fericire, ca atunci cand te atinge usor aripa unui inger...
      Batranii spuneau ca parca si timpul lor statea in loc, intinerindu-i...
Fiecare floare, fiecare loc de pe pamant are o legenda a sa.
      Legenda izvorului Vizel spune ca cei ce beau din apa lui simt o chemare de a reveni si alta apa nu o mai pot bea niciodata: nu exista alta mai buna!
      Fetele si femeile ii beau apa pentru a fi mai frumoase, flacaii mai voinici, barbatii mai puternici, copiii mai sanatosi, iar batranii primeau darul tineretii. Chiar si bebelusii pot bea apa izvorului Vizel, din primele clipe de viata, atat de buna este!
In adancurile pamantului, toata energia sagetilor de foc au preschimbat plamada nealterata de saruri si minerale in APA VIE, aducatoare de sanatate si viata lunga.
      De atunci, din timpuri stravechi, izvorul nostru are apa pura, mineralele echilibrate, PH alcalin, urcand tocmai de la 1200 de metri din adancurile pamantului, ca o chemare de tinerete fara batranete, purtatoare de esenta nemuririi, in care parca si Dumnezeu(EL) a daruit din sufletul sau, picurand energie si vitalitate celor care o consuma, aducand vindecarea sau prevenind bolile. Si astfel, Viz-El(apa lui Dumnezeu) a devenit...,,VIZEL”.

Precum ii este si numele este o apa pentru suflet ……si sanatate.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !