sâmbătă, 9 februarie 2019

Ceai Castravete amar

Ceai Castravete amar (momordica charantia)  adjuvant in tratarea diabetului pentru scaderea glicemiei
Cel mai bun ceai pentru scaderea glicemiei: ceai castravete amar , 3 cani pe zi inainte de masa
Compozitie ceai Castravete amar: fructe de Castravete amar (Momordica charantia)
Proprietati ceai Castravete amar: hipoglicemiant, hipolipemiant
Mod de utilizare Castravete amar:
Intern – sub forma de decoct din 3-4 rondele de fructe. Fructele uscate se introduc când apa atinge temperatura de fierbere, se lasă să dea în 5-6 clocote, apoi se infuzează 10-15 minute.
Preparatul astfel obținut se filtreaza și se bea neindulcit sau indulcit cu un indulcitor natural din Stevia rebaudiana.
Sunt recomandate 3 ceaiuri pe zi.
 
Recomandari  Castravete amar:
Castravetele amar este o plantă valoroasa atat din punct de vedere alimentar cât și fitoterapeutic. Proprietatile hipolipemiante și în special cele hipoglicemiante au fost subiectul a numeroase cercetări științifice. Pe scurt, una din proprietățile fitoterapeutice ale acestei plante este reducerea cantității de glucoză din sânge prin inhibarea gluconeogenezei, datorată conținutului de insulină vegetală. De asemenea, a fost observată și o creștere a ratei de utilizare a glucozei la nivelul hepatocitelor. În plus, complexul de substanțe active din această plantă contribuie și la refacerea funcției pancreatice. Nu în ultimul rând, efectul de reducere al grăsimilor din sânge este obținut prin reglarea metabolismului lipidic și menținerea unui echilibru normal între cele două fracțiuni de colesterol HDL și LDL.
Ambalare ceai Castravete amar: cutie vrac 50 gr.
Producator ceai Castravete amar: Hypericum

Recomandare in tratamentul diabetului: vezi mai multe aici pe foartebune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !