joi, 23 mai 2013

Apa plata de acasa

Apa minerala plata
De foarte multe ori m-am intrebat care este diferenta dintre apa plata de acasa si apa plata de la "Pet-uri" de diverse marimi 0,5 L; 1,5 L; 2,0 L; 2,5 L; 5 L; etc .Si am inceput sa caut raspunsuri pe internet dupa care am inceput sa pun intrebari la specialisti din domeniu si iata la ce concluzii am ajuns, asta ca sa lamurim odata subiectul asta si sa nu ne mai mintim sau sa fabulam aiurea pe un subiect atat de sensibil cum este apa plata :
Dupa 2 randuri de  teste efectuate in locatii diferite Lacul Tei la curte si Iancului la bloc am ajuns la concluzia ca apa plata de la robinet este potabila si uimitor are un PH aproape de 7 fix ideal pentru consum .
Toate bune pana aici la prima vedere dar chiar este asa "buna" apa plata de acasa ?
Am intrat in profunzimea problemei si am constatat ca desi apa plata de la robinet  este "buna de baut" este la fel ca o pastila de "nimic" pe care o luam sa ne treaca durerea de stomac dar totul se rezuma la o vindecare prin metoda "placebo" nici decum prin efectul medicamentului . Adica mai direct este o apa plata aproape "sterila" datorita faptului ca la nivel de minerale este aproape de zero produsele de dezinfectare a apei "aruncate " dupa decantarea si filtrarea apei elimina intr-adevar riscul ramanerii unor bacterii care sa imbolnaveasca populatia dar nici apa plata numai este o apa de calitate .
Bine unii ar spune ce calitatea domnule ne intereseaza pe noi ?
Pana la urma ce avem de fapt o apa plata filtrata si stropita cu clor sa nu care cumva sa ne imbolnavim de ceva boli primitive .
Concluzia : daca nu ai alte solutii poti consuma apa de la robinet in Bucuresti, fac precizarea pentru a nu generaliza calitatea apei pentru toata tara .
Totusi sa nu uitati ca si apa plata imbuteliata contine ceva substante de dezinfectare doar ca nu circula prin conducte  si nu sunt distruse atat de multe minerale din compozitie datorita faptului ca substantele folosite sunt in cantitati mai mici decat la robinet .
Pentru Bucuresti va recomand livrari la domiciliu de apa plata Aqua Carpatica ,  Borsec , Bucovina , cele mai bune ape plate le puteti comanda cu livrare acasa ( la domiciliu) la tel:
021.210.95.50 / 031.405.61.02 / 0723.819.700 / 0762.098.738


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !