miercuri, 7 mai 2014

Despre tratamente naturisteDespreTratamente Naturiste (aici ai un link recomandat) sau scris multe , atat de multe ca putem face o enciclopedie . Fara gluma vorbind serios , ce nu spun aceste pagini de prezentare sunt exemple concrete de Tratamente naturiste despre boala cutare care se trateaza de la cap la coada in asa fel…. Mai concret pacientul adica eu sau tu sau ma rog oricine ar trebui sa stie  ca nu doar daca bei ceaiul cutare si te ungi cu crema cutare … gata in 30 de zile te vindeci de boala respectiva. Pai nu-i asa simplu deoarece degeaba faci un tratament naturist daca bei tuica sau coca cola sau nu stiu ce suc de migdale amare sau Fanta . Publicul larg adica noi toti vrem sa stim de la A la Z cum sa folosim acel tratament naturist pe langa alimentatia zilnica pe care trebuie sa o avem ca sa nu franam sau chiar sa anulam puterea produsului naturist folosit !  Ca exemplu as da (nu ca am ceva cu bautura asta) Coca Cola sau orice alt suc ce contine cofeina si care prin acest aport anuleaza foarte mult din puterea medicamentelor chimice sau naturiste , mai mult sau mai putin de la caz la caz ( deloc nu exista pentru ca un minim de – 30%  are si in cele  mai bune cazuri) si de la om la om , ca nu toti asimilam (reactionam) la fel la un anume  tratament.
Ce trebui sa stim despre Tratamente naturiste ?
In primul rand la baza fiecarui tratament naturist sta o alimentatie sanatoasa , usoara si o hidratare corespunzatoare in toata aceasta perioada .
Pe intelesul fiecaruia s-au tradus in limbaj popular trebuie sa servim minim 5 mese pe zi care sa nu depaseasca 250 gr. cantitatea de mancare ingurcitata ( halita , mancata sau cum vreti sa ii spuneti voi)  iar cantitatea de lichid (adica apa plata nu ce vreti voi sucuri , bere sau cockteiluri etc.) sa fie  constanta intre 150-200 ml pe ora ( nu ai voie sa bei odata mai mult de 200 ml de apa plata (ceai sau … lichid).

De ce nu avem voie sa consumam mai mult de 200 ml apa odata ?

Explicatia este simpla : atat este capacitatea normala de  absortie a corpului uman , peste  aceasta cantitate putem consuma dar cine face burta mare dupa aceea ? Si nu numai atat tesutul adipos subcutanat se mareste ( la femei apare disgratios sub forma de celulita) proportional cu nivelul de sare suplimentar pe care oricum il avem din mancarea de fast food sau mai stiu eu ce mizerie de mancare de casa sarat si extra condimentata pe care o fac “unele gospodine chef”, deh ca sa placa sotilor , copiilor si nepotilor si sa bea multa apa si sa unfle stomacul !!! si uite asa burtica (adica investitia cum apare ), la noi barbatii mai e cum mai e dar la femei vai de ele pe unde se pune : pe abdomen la “cerculete” , la fund (unele chiar fac fundul mare si se mira : de unde draga ca nici nu prea am mancat ! pai daca bei o sticla de apa plata dupa 2 linguri de mancare sarata si condimentata nu te mira !) sau la picioare ( barbati sau femei cu picioare ca doi stalpi de telegraf) . Deh la fiecare se pune pe unde apuca ….. unde prinde locul mai slab (mai prielnic ).

De ce ultima masa de seara trebuie sa fie cu minim 3 ore inainte de culcare ?

Raspuns corect : da cu minim 3 ore inainte de somn , dar nu mancam fripturi cu cartofi prajiti si salata verde si ardem si un pahar doua de ceva grade acolo ca nu am facut decat sa mai depunem ceva acolo unde nu trebuie. Stomacul trebuie sa fie usor (adica mancam ceva usor digerabil ) pentru a avea o digestie si un somn usor .

De ce este gresit sa mancam mai mult la micul dejun ?
Chipurile atunci e momentul cel mai bun sa hranim organismul care pleaca la munca si are nevoie de calorii ! Nimic mai gresit , micul dejun este o masa ca oricare alta din cele minim  5 ale zilei ! Pentru ca repet nu trebuie sa depasim cele 250 gr. alocate pentru o masa decat daca facem munca fizica sau sport de performanta ! Altfel nu ardem acele calorii suplimentare si facem burta ( ne ingrasam peste tot … la unii se vede doar burta e adevarat ) si ajungem de unde am plecat.
Concluzii : daca esti cumpatat cu mancarea si apa ( adica rational si nu depasesti limitele cantitative de 250 gr. la o masa pentru mancare si 200 ml de apa plata pe ora ) si ultima masa sa fie cu cel putin 3 ore inainte de culcare, poti urma cu succes un tratament naturist care sa te aduca in forma de cozonac …. ma rog sa mai ai si tu un sentiment de fericire si dorinta de viata in tine .  
www.emagfarmaciaverde.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !