miercuri, 25 martie 2015

Fitness coffee cafea de slabit

Despre noua descoperire a cafelei terapeutice pentru slabit Fitness Coffee iata o mica prezentare :
Cafea de slabit Fitness Coffee  ajuta la pierderea in greutate, la scaderea colesterolului, stimuleaza circulatia sanguina, ajuta la disgestie, antioxidant, creste metabolismul, energizant natural

Un amestec armonios de cafea (Arabica 100%) si  plante medicinale cu efecte de slabit
Detalii produs Cafea de slabit Fitness Coffee
Portocale dulci si amare (Citrus Aurantium Amara, Citrus Dulcis)
Folosim: cojile de fructe
Folosim coji de portocale, atât amare cât şi dulci pentru o aromă incomaparabilă. Portocala amară, luată în cantităţile de siguranţă cuprinse în Fitness Coffee, poate ajuta, de asemenea, la creşterea metabolismulului şi facilitează pierderea în greutate (multe studii stiintifice au descoperit ca Portocala amară poate îmbunătăţi termogeneza în corpul uman).

Gimbir (Gingiber Officinalis)
Folosim: rizomi
Ghimbirul a fost folosit în timpul secolelor pentru o varietate de beneficii. Acesta este un antioxidant puternic şi se stimulează producerea de energie şi îmbunătăţirea digestiei. Stimulent, este benefic ,în dispepsie şi gaze la stomac; eficient în gastrite alcoolice; ; poate scădea colesterolul şi să trateze greaţa şi răul de mişcare.

Scortisoara(Cinnamomum Zeylanicum)
Folosim: coaja interioară de trunchiuri şi ramuri.
Ajutor digestiv, poate fi de ajutor în tratarea diabetului zaharat, capabilităţile antibacteriene, tratarea tulburărilor de stomac, diaree şi poate scuti de gaze şi balonare. Studii recente au descoperit ca scortisoara pot fi utilă pentru cei care suferă de diabet zaharat de tip II, diminuând nivelului de glucoză din sânge, precum şi trigliceridelor şi colesterolului, toţi factorii de importanţă pentru persoanele care suferă de diabet.

Lemn Dulce (Glycorrhiza Glabra)
Folosim: rădăcini.
Noi folosim ridichi de prima calitate provenind din Italia şi bogate in arome. Aceasta planta a fost mult timp evaluată ca o plantă liniştitoare şi un bun expectorant şi continuă să fie utilizată de către personalul medical de astăzi pentru a calma afectiuni respiratorii (cum ar fi alergiile, bronşită, gâtul inflamat, şi tuberculoza), afecţiuni ale stomacului (inclusiv arsuri la stomac), tulburări inflamatorii, boli de piele, stres, şi probleme cu ficatul.

Cardamon (Elettaria Cardamomum)
Folosim: seminţe albe si verzo zdrobite si prăjite slab.
El este adesea numit "al treilea cel mai scump" condiment din lume (după şofran şi vanilie), şi de preţul ridicat reflectă înalta reputaţie a acestui condiment plăcut parfumat. Cardamom are , gust unic,puternic cu un parfum intens . Acesta este un ingredient comun în bucătăria indiană şi în cafeaua arabă.

Yerba Mate (Ilex Paraguaiensis)
Noi folosim: praf de frunze
Proprietăţile acestei plante sunt larg cunoscute peste tot în lume. În-studiile in-vivo si in vitro aceasta planta este prezentată ca fiind utilă in lupta cu cancerul.. Cercetatorii de la Universitatea din Illinois (2005) au găsit yerba mate a fi "bogată în conţinut fenolic" şi "inhibă proliferarea celulelor cancerului oral".

Rodiola Rosea (Rhodiola Rosea)
Noi folosim: extract de radacini.
Rădăcinile Rhodiola rosea au fost folosite de zeci de ani în medicina tradiţională din Rusia, Suedia, Norvegia, Franţa, Germania şi Islanda. Din 1961, mai mult de 180 de studii au fost publicate şi concluziile cu privire la sportivi sunt: îmbunătăţeşte atât rezistenţa fizică şi psihică, creşte timpul de recuperare a energiei cardiovasculare. În plus Rhodiola este un tonic general, sporeste energia şi diminueaza stresul şi pentru tratament în condiţii specifice, cum ar fi depresia, anxietatea, sau simptomele nedorite ale menopauzei.

Ceai verde Thea Sinensis
Noi folosim: frunze
Utilizat în întrega lume cu numeroase studii ştiinţifice disponibile, ceaiul verde poate scădea colesterolul

Cafea de slabit Fitness Coffee  marca inregistrata : made in Italia

Metodele de preparare a cafelei    Cafea de slabit Fitness Coffee

      Filtru
Este metoda cea mai folosita in Brazilia. Pulberea de cafea este plasata intr-un con de hartie sau intr-un filtru din plastic si peste ea se toarna apa fierbinte, la o temperatura cat mai apropiata punctului de fierbere. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, la inceputul procesului se toarna o mica cantitate de apa, suficienta sa umezeasca pulberea si in felul acesta sa accelereze procesul de eliberare a uleiurilor aromatice.
Se asteapta apoi cateva secunde pana se toarna restul de apa. Cafeaua este filtrata direct intr-un vas preincalzit si cafeaua este gata sa fie servita. Proportia adecvata este de aproximativ o lingura de supa (7 g) pentru fiecare 140 ml de apa. Astazi exista masinile automate de facut cafea care executa programul in mod automat iar rezultanta este de obicei o ceasca de cafea buna. Vechile filtre textile, folosite inainte de inventarea celor din hartie sunt inca uneori folosite si isi au sustinatorii lor infocati.
     French pot (plunger)
Aceasta metoda permite extragerea celor mai multe din aromele cafelei. Se masoara cafea macinata grosier si se pune intr-o "cafetiera".
Se adauga apa fierbinte si se agita. Se opareste timp de 3-5 minute dupa care se apasa plonjorul pentru a se separa boabele de cafea de infuzia de cafea.
     Moka espresso
Creatorul acestui instrument de facut cafea este o societate italiana, numita Bialetti. Apa rece este plasata in compartimentul de jos al aparatului si prin fierbere se ridica printr-un tub central pentru a se varsa peste pulberea de cafea, trece apoi prin filtru, ajunge in compartimentul superior de unde este gata de a fi servita. Aceasta metoda, cunoscuta drept filtrare, este foarte raspandita in Europa, iar rezultatul este  foarte apropiat de espresso.
     Espresso
Aceasta metoda a fost inventata in Italia si a devenit cu timpul un proces foarte raspandit. Masina pentru espresso sau E.S.E . forteaza apa fierbinte sa treaca prin cafeaua macinata si compactata iar bautura este turnata direct in ceasca. Crema de culoarea caramelei ce se formeaza la suprafata acestei cafele este principala caracteristica, indicand un bun espresso. Caracteristica speciala a procesului espresso se datoreaza faptului ca procesul este foarte rapid – sub 30 secunde pentru o extractie buna – iar cafeaua contine cu 18% mai putina cofeina decat in cea obtinuta prin alte mijloace.
     Cafeaua araba sau turceasca
Desi obiceiul de a bea cafea s-a raspandit din Arabia spre restul lumii, acelasi drum spre producerea ei nu este valabil. Exista o
diferenta fundamentala intre metoda araba si alte metode. Arabii isi fierb, in mod traditional, de trei ori cafeaua si o servesc fara a fi filtrata.
Procesul de fierbere duce la disparitia aromelor mai delicate, pastrand doar gustul pregnant. Cafeaua arabeasca sau turceasca se pregateste intr-un vas mic din cupru, cu coada lunga, denumit ibric. La o ceasca de apa se adauga doua lingurite de cafea macinata mare iar amestecul se fierbe. Ibricul se ia de pe foc cand incepe sa fiarba, de obicei procesul se repeta de trei ori, dupa care se toarna in cesti si se bea.
Se mai adauga si seminte de nucsoara pentru mai multa savoare
Puteti cumpara la cel mai mic pret Fitness coffee pe site-ul FarmaciaVerde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !