joi, 14 aprilie 2016

Set 4 masti faciale Greenland4 masti faciale cu fructe exotice …. visul devine dorinta si apoi realitate! Doar placere si relaxare cu uleiuri esentiale naturale de papaia, lamaie, bambus si grepfruit! Doar 35 lei/set 4 buc gata preparate pentru aplicare. Stoc limitat! Comenzi si la 021.210.95.50 ,
DOAR EMOTII!
Ambalare masti faciale Fruit Emotions: set 4 masti (exfolianta, cremoasa, revitalizanta si curatare)
Producator set 4 masti faciale Fruit Emotions: Greenland Olanda
In interior, pe fiecare masca veti gasi prospectele produselor urmatoare:
Masca exfolianta reimprospatare si catifelare
O masca faciala exfolianta incantatoare, cu uleiuri esentiale de Papaya, Lamaie si Bambus. particulele de bambus elimina celulele moarte ale tenului. Masca ofera o curatare profunda, exfoliere si vitalitate. Dupa 15 minute, tenul tau va deveni mai neted, stralucitor si curatat. Contine 97% ingrediente de origine naturala. Utilizati untul, lotiunea si sprayul corporal din gama Fruit Emotions cu Papaya-Lamaie pentru o experienta unica parfumata.

Masca cremoasa catifelare si hranire
O masca faciala cremoasa incantatoare, cu uleiuri esentiale de Lamaie verde si Vanilie, completate de cu unt de Shea si Ceai alb. Aceasta masca cremoasa si hranitoare, restabileste echilibrul de umidiate al tenului. Dupa 15 minute, tenul Dvs va fi stralucitor si foarte catifelat. Contine 98% ingrediente de origine naturala.
Utilizati untul, lotiune si sprayul corporal din gama Fruit Emotions cu Lamaie-Vanilie pentru o experienta unica parfumata.

Masca faciala cu Ghimbir si Grepfruit
-Gel hidratant si revitalizant -
-Un gel facial incantator, cu uleiuri esentiale de Ghimbir si Grepfruit. Aceasta masca ofera hidratare si restabileste echilibrul de umiditate al tenului.
Dupa 15 minute, tenul Dvs va fi proaspat, stralucitor si foarte catifelat, iar ridurile fine datorita deshidratarii tenului se vor estompa. Contine 96% ingrediente de origine naturala. Utilizati untul, lotiune si sprayul corporal din gama Fruit Emotions cu Ghimbir-Grepfruit pentru o experienta unica parfumata.

Masca cu argila  hranire si curatare
Masca faciala pe baza de Argila alba, cu uleiuri esentiale de Mandarine si Cocos. Masca ofera o curatare profunda si este extrem de hranitoare datorita proprietatilor naturale ale argilei.
Dupa 15 minute, tenul va fi hranit, catifelat si suplu. Contin 98% ingrediente de orgine naturala. Utilizati untul, lotiune si sprayul corporal din gama Fruit Emotions cu
Cocos-Mandarine pentru o experienta unica parfumata.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !