miercuri, 22 iunie 2016

Apa plata alcalina Devin bidon 11 Litri Ph 9,4

Apa plata alcalina Devin mai mult oxygen, mai multa sanatate pentru tine si familia ta. Livrari doar in Bucuresti, imbunatatita cu ozon.
Chiar în inima Munților Rodopi, un teren de magie si frumusete necontaminat, Devin apa plata alcalina provine de la adâncimea de 700m pura si proaspata, dezvaluind gustul unicitatea apei alcaline de 9,4 Ph.
Cu conținutul său de minerale scăzut și un nivel ridicat de pH, Devin apa plata alcalina este potrivita pentru persoanele care au stil de viață activ.
Aceasta oferă toate mineralele de care aveți nevoie, și asigură o hidratare a corpului sănătos în viața de zi cu zi .

Acum si la bidoane economice de `11 Litri la numai 10 lei/buc. Comenzi directe 021.210.95.50 sau 0723.819.700 numai pt Bucuresti livrari la usa.

 Ingrediente apa plata alcalina Devin compozitia chimica (mg/l): Cationi: Na 51; Ca 1; Fe 0,05; Mg 0.48; Mn <0 .01="" 17="" 2="" 30="" 3="" 46="" 64="" 9="" anioni:="" br="" cl="" f="" h2sio3="" hco3="" ph="" so4=""> Mineralizare totala 221,4 mg / l
Conductivitate electrica 260 pS / cm
Ambalare apa plata alcalina Devin : Bidon 11 Litri
Producator apa plata alcalina: Devin
Apa plata alcalina cu cel mai ridicat nivel al Ph-ului din Romania este Apa Devin, care vine direct de la sursa cu acest Ph
Apa alcalina  descriere, tratamente si beneficii terapeutice
Apa Alcalina - Un puternic antioxidant
Radicalii liberi, sau oxidanţii, provoacă deteriorarea celulelor şi degenerarea ţesutului. Prezenţa lor, inevitabil, se crede că ar juca rolul într-o multitudine de probleme de sănătate cum ar fi:
Artrita, scăderea eficienţei sistemului imunitar, îmbătrânirea prematură, probleme cardiovasculare si chiar cancer.
Ceea ce mulţi nu ştiu este că apa ionizată, cu sarcina de ioni negativi, este în sine un puternic antioxidant gratuit de neutralizare.
Dupa unele cercetari, un pahar de apa cu pH 11 are o concentratie de OH- (radicalul purtator de oxigen)de 10.000 de ori mai mare ca un pahar de apa plata obisnuita, cu pH 7 (deci un singur pahar de apa cu Ph 11 aduce in corp oxigenul a 10.000 de pahare de apa cu pH 7 !)
De fapt, un singur pahar de apă ionizată este considerat a fi mai puternic antioxidant decât un pahar de suc de portocale proaspăt!
O dietă sănătoasă, bogată în alimente bogate în antioxidanţi, precum şi de apă ionizată vor reduce drastic nivelul de radicali liberi si imbunatateste nivelul de sănătate, de energie şi de aspect.
Una dintre cele mai comune cauze ale obezităţii, numită acidoză, este cauzată de un nivel scăzut al pH-ului. Grăsimea este un excelent absorbant pentru fixarea acidităţii. Atunci când organismul este supus la un nivel ridicat de aciditate produce excesul de grăsime ca un mecanism de apărare. Procesul de ionizare determină moleculele de apă să se grupeze în structuri de cinci sau şase, aceste grupuri de molecule de apă sunt mult mai uşor absorbite de către organism. Organismul poate, astfel să se hidrateze mai bine şi mai eficient, furnizează substanţe nutritive la celule, ţesuturi şi organe, precum şi la creşterea metabolismului, eliminarea deşeurilor mai rapid.
Observatie : nu se consuma apa alcalina inainte cu ½ ora de masa
Cele 5 proprietati importante ala apei alcaline:
1 Detoxifierea corpului - apa alcalină ionizată ajută în mod natural la spălarea corpului de toxine şi reziduuri acide, fiind un puternic antioxidant. Oxidarea este cauza îmbătrânirii. Fiind în plus microbiologic pură, deoarece curentul electric distruge microorganismele existente, apa este una dintre cele mai bune surse pentru detoxifiere.

2 Hidratarea corpului - apa alcalină ionizată, cu o microstructură de trei ori mai mică decât apa obişnuită are o putere mare de hidratare, fiind mult mai uşor absorbită la nivel celular.

3 Oxigenarea corpului - apa alcalină ionizată produce mai mult oxigen pentru celulele noastre decât orice alt tip de apă: distilată, obţinută prin osmoza inversă, sărăcită în deuteriu, filtrată, îmbuteliată etc. Celulele canceroase nu trăiesc într-un corp oxigenat corespunzător.

4 Alcalinizarea corpului- apa alcalină ionizată ajută la optimizarea pH-ului corpului. Se poate menţine starea alcalină a corpului cu ajutorul alimentaţiei, dar cu apa alcalină ionizată acest lucru se face mult mai uşor. Ca rezultat, aceasta permite corpului sa absoarbă şi să utilizeze mai bine nutrienţii, mineralele şi suplimentele.

5 Întărirea sistemului imunitar - cele patru procese mai sus menţionate permit sistemului imunitar să răspundă mai prompt şi mai adecvat în multele confruntări zilnice.
Trateaza sau amelioreaza urmatoarele afectiuni :
Putem enumera, fără a fi exhaustivi, afecţiuni în cazul cărora s-au raportat pîna acum ameliorări semnificative sau vindecări: acnee, afecţiuni ale rinichilor, alergii, amigdalită, laringită, arsuri, arsuri în zona stomacului, artrită, astm, boli degenerative, cancer, colesterol, colită, constipaţii, coşuri, deficienţe ale sistemului imunitar, depresie, dermatită, diabet, diaree, dureri ale încheieturilor, dureri de cap, dureri de dinţi, dureri în piept datorate răcelii, dureri musculare după exerciţii fizice, fungi, ciuperci, transpiraţia picioarelor, gripă, guta, guturai, hemoragii, hemoroizi, herpes, hipertensiune, inflamaţii, inflamaţii ale ficatului, inflamaţii ale vaginului, mahmureală, mătreaţă, mărirea prostatei, migrenă, negi, obezitate, osteoporoză, picior de atlet, pierderea părului, pietre la rinichi, probleme ale inimii, probleme circulatorii, psoriazis, răni, zgârieturi, retenţie de apă, tuse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !