sâmbătă, 13 iulie 2013

Mucuna pruriens remediu pentru parkinson ?

Se pare ca DA !


Iata o planta folosita cu succes in tratamentul parkinson si care inbunatateste si  functiile sexuale.
mucuna pruriens
Mucuna pruriens este folosita in tratament parkinson, ca tonic sexual, si este folosita in  tratarea disfunctiilor sexuale
Mucuna pruriens este o leguma tropicala cunoscuta sub numele de catifea de fasole sau cowitch și prin alte denumiri comune (a se vedea mai jos), găsite în Africa, India și Caraibe. Planta este recunoscuta pentru mancarime extrema pe care o produce în contact, în special cu frunze tinere și păstăi de semințe. Aceasta are valoarea de utilizare agricola și horticola și are o serie de proprietăți medicinale.
Planta este un arbust anual, ca o viță de vie alpinism lungi, care pot ajunge la peste 15 m lungime. Atunci când planta Mucuna pruriens este tânără,  este aproape complet acoperita cu fire de par neclare, dar atunci când este mai în vârstă,  este aproape complet liberă de fire de par. Frunzele sunt triptice, ovale, inversa oval, romb sau în formă de scară larga ovale. Partile laterale ale frunzelor sunt adesea puternic canelate și  ascuțite. În plantele tinere M.pruriens, ambele părți ale frunzelor au fire de par. Tulpinile de pliante sunt doua-trei milimetri lungime. Concedii suplimentare adiacente sunt prezente și sunt de aproximativ 5 mm lungime.
Capetele de flori iau forma de panicles axial aranjate. Acestea sunt 15 – 32 cm lungime și au două sau trei, sau mai multe flori. Frunzele de însoțire sunt de aproximativ 12.5 mm lungime, axele suport ghivece de flori sunt 2.5 – 5 mm.Clopotul este de 7,5 la 9 mm lung si matasos. Cele sepale sunt mai lungi sau de aceeași lungime ca și transferuri.Coroana este purpuriu sau alb.Pavilion este de 1,5 mm lungime. Aripile sunt 2.5 – 3.8 cm lungime.
Mail multe amanunte in tratarea parkinson vezi pe site ww.farmaciaverde.util21.ro  sau la tel 021.210.95.50

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !