miercuri, 5 august 2009

Dan Puric un roman adevarat !


Dan Puric unul din putini candidati valorosi ce pot sa ne reprezinte cu succes la presedintia Romaniei imaginea adevarata a romanilor de pretutindeni !
Dan Puric daca este lasat sa vorbeasca va incanta o tara intreaga si pune in pericol toti "politicienii mincinosi " ce de ani de zile ne fraieresc cu vorbe goale !
Dan Puric un actor magnific de o calitate exceptionala si un "om adevarat" !
De ce toate astea ?
Pentru ca am simtit nevoia sa va spun ca avem si romani ....adica oameni adevarati !
El este "europeanul" asa cum ne place sa fim si noi , el este pameanteanul fara ura in el si cu bun simt ce iese din comun si ne da speranta ca rasa umana nu a devenit inca animalica !
Eram cu ochii pe acest om de cativa ani buni si ii urmaream aparitiile scenice si foarte rar atunci cand i se dadea sansa sa vorbeasca public intr-o emisiune TV .
Momentul de magie i l-a oferi publicului "nasul" Moraru la B1TV ...si atunci micul om mare Dan Puric a dat ce avea mai bun in exprimarea glorioasa a "omului" mondial ce iubeste semenii indiferent de rasa si religie.
Dan Puric este un "om adevarat" in primul rand si el simte ceea ce spune si traieste intens ce transmite catre ceilalti oameni.
El spune adevarul ce noi il simtim cu totii dar nu avem curajul sa il strigam !
Il aplaud si ma inclin spunand "Jos palaria" in fata maestrului Dan Puric !
Este un exemplu ce trebuie urmat de daruire si dragoste fata de oameni pentru ca el nu acuza si nici nu se scuza el este responsabil si isi recunoaste greselile umane pe care promite sa le indrepte fiind un iertator si asteapta sa fie iertat sau pedepsit pentru erori fara scuze !
Este oare posibila atata modestie ?
Nu risc deloc o comparatie Dan Puric versus Dalai Lama pentru ca nu religia este miza ci "omul" !
Amandoi sunt niste oameni adevarati ...verticali ...onesti ... si cu numitor comun: dragostea si concilierea intre oameni !
De ei avem nevoie acum in aceste clipe grele!
Iar Dan Puric omul este pentru mine unul din "oamenii din sfatul inteleptiilor din aceasta tara" si merita sa il apreciem si sa il atragem sa participe la reconcilierea noastra in suferinta !
El ..Dan Puric este modelul de care avem nevoie pentru o lume mai buna dar...................sunt la fel de sigur ca semenii mei vor violenta verbala, sex deschis si injuraturi pe fata ...totul intr-un con de minciuna conform dictonului : minte-ma frumos ca de adevar nu vreau sa aud !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !