sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Tratamente naturiste


Tratamente naturiste un subiect interesant pentru noi toti care cautam o viata sanatoasa intr-un corp sanatos cu alimente sanatoase vezi  cele mai cautate tratamente naturiste pentru sanatatea si frumusetea omului.


Exista tratament naturist cu efect imediat pentru intinerirea fetei?
Iata care sunt cele 2 creme organice cu efect de lifting imediat care transforma fata ta in cea mai frumoasa imagine a tineretii:
Crema de zi cu aur Organique 50 ml

Elixir” natural al tineretii, a fost creat prin combinarea a urmatoarelor ingrediente active: baza nobila si substante pretioase, ce confera un complex antirid, cu rol inclusiv de hidratare si regenerare. Xeradin-ul – extractul din Salvia Sclarea, cultivata in conditii monitorizate, confera confort si hidratare pielii la nivelul optim timp de 24 de ore.
Formula sigura: fara silicon, fara parabeni, fara alcool
Efect asemanator „Botox-ului”pe timp de 24 h
Combinand caracteristicile uleiului organic din Levantica spaniola (Stoechiol) si aurul coloidal, biosinteza de colagen este stimulata, densitatea pielii si compactivitatea tesuturilor de legatura este crescuta, conferind un efect de lifting si o imbunatatire vizibila a conturului fetei.
Este cea mai buna crema de fata cu efect imediat ! Folosirea zilnica creaza o intinerire permanenta a celulelor pastrand o imagine vesnic tanara a fetei !

Crema contur ochi cu aur antirid-anticearcan Organique 15 ml


probabil cea mai buna crema organica din lume cu efect imediat !
in promotie crema contur ochi cu aur  Organique cu efect imediat antirid
anticearcan "efect de Botox" la numai 90 lei cutia !

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Stiati ca: celulele  au o durată de viaţă diferita, ca atare organele se înnoiesc în ritmuri diferite !
De exemplu :
Celulele roşii parcurg un ciclu complet de viata în patru luni !
Celulele albe parcurg un ciclu complet de viata într-un an !
Pielea se schimbă o dată la 28 de zile, colonul la 4 zile, oasele la 10 ani !
Însă o dată la  7 ani, îşi încheie procesul de regenerare toate celulele corpului.
De ce unii oameni imbatranesc mai mult decat altii la aceeasi varsta ?
Pentru ca din 7 în 7 ani sîntem alţi oameni. Însă acest proces se poate petrece mai rar din cauza toxinelor acumulate, care frînează regenerarea celulară. Putem stimula natural acest proces, printr-o alimentaţie adecvată.
Astfel putem să ne prelungim tinereţea si frumusetea adoptand 5 lucruri simple de baza la indemana oricui (daca vrei poti aplica cele 5 elemente si dupa 28 de zile toti cei din jur te vor intreba ce ai facut de arati asa bine !):
1.        Consuma minim 2,5 litri de apa plata pe zi dar atentie pe tot parcursul zilei cate putin (max 300 ml/ora) si des (sa nu treaca 1 ora fara sa consumi macar 150 ml de apa plata bauta cu paharul) . Explicatia este simpla organismul nostru proceseaza in regim normal aprox 300 ml apa plata/ora , ce este mai mult de atat se duce in tesutul adipos formand “balonarea” si contribuind la cresterea stratului de grasime ! Greseala majoritatii oamenilor care se ingrasa mai ales pe unde nu trebuie este ca se apuca si mananca 2-3 feluri de mancare portii “romanesti”(puse pe cantar depasesc min 700-800 gr. in contextul in care stomacul nu poate digera decat 300-400 gr./ora) si 2 beri sau 0,5 L -0,75 L apa plata. Diferenta fata decat poate organismul nostru sa proceseze pe ora este “pastrata” in colon si “repartizata” o parte unde nu vrem (pe burtica, gat si falci) !
2.        Nu manca seara cu cel putin 2 ore inainte culcare !
3.        Nu uita in fiecare seara sa faci un dus obligatoriu deoarece numai asa pielea se va curata de eventualele dopuri de mizerie care se formeaza prin transpiratie in timpul zilei, ingreunand astfel procesul de “respiratie” normala!
4.        Seara si dimineata hidrateaza extremitatile ( fata, mainile si picioarele) cu ajutorul cremelor naturale sau daca nu ai “inspiratie” foloseste macar un ulei de masline extravirgin nerafinat.
5.        Zilnic minim 30 de minute de miscare contiunua si auto reflexoterapie 5-10 minute/zi la ochi, fata si par (acest lucru presupune miscari ale ochilor in toate directiile de mai multe ori, lucru care pe parcursul zilei nu se intampla !) , masajul fetei si la radacina parului .
Este simplu nu-i asa dar daca o sa fiti corecti veti observa ca nu va puteti aminti de macar 3 zile consecutive in care a-ti fost corecti cu propriul vostru organism si atunci de ce aveti pretentii sa luati o capsula sau o crema minune si sa deveniti tineri peste noapte cand acum veti stii ca este imposibil acest lucru ( atunci unii se duc sa fac operatii estetice sa elimine ce nu pot face prin propria vointa pentru ca nu au asa ceva, sunt comozi sau puturosi ca majoritatea oamenilor si ….. doctorii trebuia sa traiasca nu-i asa !?
1. Tratament naturist pentru Slabire si reducere trigliceride + colesterol
Se iau  zilnic 10 cps de L-carnitina cate 2 cps odata la intervale de minim 120min (2 ore), timp de 10 zile (rezultate exceptionale)

Dupa 5 zile de administrare L-carnitina 500 mg/cps incepe sa se observe o ardere vizibila a grasimilor si o scadere accentuata a trigliceridelor pana spre valoarea de baza 150 . Tratamentul dureaza 30  zile pentru revenire in parametrii normali timp in care trigliceridele si colesterolul  ajung sigur in valorile normale iar greutatea dvs. va scadea in functie si de ambitia dvs. de a nu consuma mancare cu cel putin 3 ore inainte de culcare, dupa cele 10 zile de tratament soc alternativ cu 10 zile cu 2gr= 4 cps(500 mg/1cps), dupa care iar o doza soc de 10 cps/zi timp de 10 zile . Cel mai indicat este sa consumati un ceai cald amestec de sunatoare si menta . Atentie in toata aceasta perioada interzis cu desavarsire alcoolul, fumatul si sucurile acidulate !

Pentru o cura de slabire durata tratamentului este de 60 de zile dupa care se poate repeta dupa  10 de zile pauza ( Atentie necesarul zilnic de L-carnitina pe care organismul nostru ar trebuie sa il produca  este de 2 gr./zi dar datorita alimentatiei proaste si varstei el scade si produce ingrasarea sangelui si a ficatului si de aici o gramada de probleme grave ce apar ) .

Pentru scadere trigliceride si colesterol un produs foarte bun,  este si Red Yeast Rice CoQ-10 Omega 3 60cps Secom, 1-2 capsule/zi timp de 2 luni.

P.S. Daca vreti sa dati burta jos atunci este obligatoriu sa va obisnuiti sa mancati putin si des pentru a putea micsora volumul stomacului altfel totul este pura teorie ..... veti slabi in ansamblu e adevarat dar veti ramane cu o burta tuguiata !

Daca nu ajungeti sa mancati mai putin si des nu veti da niciodata jos burta indiferent de ce tratament faceti inclusiv operatie de micsorare a stomacului !


2. Tratament naturist pentru eliminare acnee ( cosuri pe fata )
Va recomandam una din cele mai eficiente metode de curatare a fetei antiacneice cu o rata de
succes aproape de 100% Masca antiacneica Organique

3. Tratament naturist pentru eliminarea celulitei
Va recomandam crema anticelulita Tratament I Erbasol Italia  folosita cu succes in cabinetele de specialitate la masajul anticelulitic   .
4. Tratament naturist pentru potenta :
Pentru erectii rapide si prelungite puteti lua cate 1 cps de Max Sensation cu 1 ora inainte de actul sexual, uneori chiar ai nevoie de o partida mai incinsa pentru eliberarea adrenalinei si a stresului, cu descatusare si deconectare psihica. Pentru tratament potenta luati cate 1 cps o zi Da , o zi Nu timp de 32 zile , adica 16 cps de Max Sensation fac o revenire a nervului in parametrii normali si nu uita ca 1 pastila de Max Sensation poate fi luata si de femeie pentru stimulare mai ales daca este stapanita de "frigiditate"  se poate descatusa !


5. Tratament naturist pentru stoparea caderii parului si cresterea acestuia in numai 4 zile !
Va recomandam combinatia din 2 produse :
lotiune impotriva  caderii parului  de la Hennaplus Olanda 
si
stimuleaza cresterea firului de par in doar 4 zile !

sampon impotriva caderii parului

Procedura este destul de simpla : va spalati de 2 ori pe cap cu samponul importiva caderii parului dupa care picurati in zona cu probleme lotiune impotriva caderii parului si masati pielea capului 2-3 minute , nu va uscati cu feonul !
Repetati procedura la 2-3 zile
6.Tratament naturist pentru cancer pulmonar  in special dar si pentru detoxifiere de substante cancerigene, regleaza tensiunea arteriala, ritmul cardiac, productia de colesterol si de trigliceride, adjuvant in tratamentul cataractei, glaucomului, degenerescentei maculare, antiinflamator in bronsite, astm bronsic, bronhopneumopatii, pneumonie interstitiala, reduce tusea, antialergic, anticelulitic, creste tonusul si elasticitatea pielii .

Se folosesc zilnic 3 produse :

ceai captalan + resveratrol concentrat + humus preparat natural


Ceai captalan are urmatoarele proprietati :( vezi aici pret captalan )-este  anticancerigen (proprietate probată empiric, dar nedemonstrată din punct de vedere farmacologic), antispasmodic puternic, astringent mediu, diuretic mediu-slab, emenagog mediu-slab, neurosedativ (in doze mari),
- este un bun reglator al tensiunii, sudorific mediu-slab, vasodilatator mediu-slab, vermifug slab.
Tratamente naturiste cu captalan
Mod de administrare captalan
- pentru starile de insomnie, coşmaruri – se administreaza sublingual pulbere de captalan.
Adultii pot lua  2 linguriţe rase de pulbere sublingual, cu 4 ore înainte de culcare si un consum de 2-3 cani de ceai macerat pe zi

Resveratrol concentrat 200 mg 60 cps
RESVERATROL SYNERGY 200mg este adjuvant în terapiile antitumorale: actioneaza asupra tumorilor în fiecare dintre cele trei stadii de evolutie, actiune antioxidanta, detoxifiere de substante cancerigene, actiune antiinflamatoare, reducerea efectelor toxice ale chimio si radioterapiei.
Mod de administrare resveratrol: 1 capsula pe zi

Humus preparat natural
Mai multe despre efectele benefice ale acestui produs gasiti la linkul de mai sus
Mod de administrare Humus: consum de 100 gr./zi
...............................................................................
7. Tratament naturist pentru cancer de col uterin
Recomandarea noastra este sa actionati in tratarea acestui tip de cancer foarte des intalnit in ultima vreme (chiar eu am exemplul fiicei mele ) si preventiv nu numai fortati de boala.
Consumati intern si extern Ceai de Napraznic
Intern :Ceai de napraznic 3 cani pe zi caldute de preferat inainte de mese

Atentie ceaiul trebuie neaparat preparat dupa reteta pe care o primiti odata cu ceaiul de napraznic ( macerare+infuzie) si ca sa vedeti daca ati facut bine ceaiul, gustul lui trebuie sa fie baubil , in caz contrar daca este acru sau amar inseamna ca nu ati respectat reteta de fabricatie !
Extern : Cu acelasi ceai de napraznic preparat dupa reteta caldut fiind  faceti spalaturi interne vaginal in fiecare seara inainte de culcare.
Administrati pe cale orala zilnic si Napraznic capsule:

doza recomandată este de 6 capsule pe zi, cate 2 capsule dupa fiecare masa principala, in cure de 20 zile, pauza 7 zile si cura se poate relua
Cancerul de col uterin gradul I si II sunt vindecabile cu aceasta metoda in proportie de aproape 100%
Tratamentul de vindecare dureaza intre 3 si 6 luni de la caz la caz (efectele pozitive pot fi observate dupa numai 1 luna)
Preventiv o cura de 2 saptamani la 6 luni mai ales dupa varsta de 40 de ani ! folosind ceaiul pe cale orala + spalaturi interne vaginal + capsule intern .
...............................................................................

8. Tratament naturist pentru sanatatea ta (intretinere vedere, piele , par, sistem nervos si sistem osos)
Set tratament intretinere vedere, piele , par, sistem nervos si sistem osos

Datorita lipsei acute din alimentatie a unor elemente naturale strict necesare cum sunt luteina, zinc si magneziu ce au disparut in ultimii 10 ani in proportie de 80% din alimente   recomandam acest tratament  naturist pe o perioada de 30 de zile  intretinere  sau 60 zile tratament  intensiv.
Sanatatea ochilor, a pielii , a oaselor implicit a danturii si echilibrul sistemul nervos sunt lucruri de care trebuie sa tinem seama .
9. Tratament naturist pentru ingrijirea pielii adjuvant in: psoriazis, arsuri, eczeme, cancer de piele, escare, intepaturi insecte, cicatrizanta, regenerativa, analgezic, se poate pune direct pe rana in strat gros protector !
borcan 220 gr. /  40 lei
 Atentie : pentru un tratament complet cu efecte vizibile aplicati crema de cel putin odata pe zi timp de 28 de zile ( este perioada la care pielea noastra se schimba/se regenereaza)
Se foloseste impreuna cu Sapunul Aleppo , spalare zilnica intre ungeri

...................................................................
Pentru Diabetici :

Diabetico - Capsule Tang Xin - 18 capsule produs original Cici Tang
Diabetico - 33 lei/cutia pentru diabetici tratament pentru diabet, rezultate exceptionale,
regleaza glicemia.
Cel mai bun produs naturist de reglarea glicemiei (se iau 2 cps/zi)
Ajuta la functionarea normala a pancreasului.
33,00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !