luni, 27 iulie 2009

Anti spam -rii din Romania sau Securistul Looser !




Acest subiect mi-a fost servit pe tava de un neimplinito-frustrat al internetului ce se crede buricul pamantului (pentru ca de fapt nu il baga nimeni in seama). Colegii mei de la marketing mi-au relatat de un caz izolat dar care mai apare cand si cand pe net si nu am rezistat tentatiei sa il caracterizez putin pe "micul securist".
Acest tip de individ poarta amprenta stramosilor securisti care turnau la greu in primul rand prietenii si dupa aceea vecinii, dar cum o facea ? ... Pe ascuns bineinteles sa nu il stie nimeni ca este un TURNATOR de meserie. O fapta buna nu ar face sa teaca o batranica strada dar sa spuna ca bunicuta a mancat ceapa si in mod misterios ii pute gura a usturoi o face !?
De ce ? Pentru ca se ascunde in spatele unui email, fara sa se identifice cine e si tipa tare la oricare ii trimite o oferta : SPAM . Motivul este unul singur , neuronul singuratic din capul lui nu poate supravietui fara sa toarne la securitate pe cineva care la bagat in seama cu toate datele de identificare pe fata !
El nu stie sa spuna "no replay" pentru ca nu il duce mintea asa de mult !
El reprezinta de fapt caracterul multor romani de ai nostrii care nu s-au dezobisnuit de era comunista ...culmea ca marea majoritate nici nu au trait-o find foarte tineri dar ce naste din pisica soareci mananca !
Este greu sa gandesti pozitiv mai ales ca din fire esti pornit pe capra vecinului d-le Antispam esti dovada vie ca atunci cand nu realizezi nimic in viata si nu te baga nimeni in seama incepi sa fluieri pe net sa bagi tu pe alti in seama dar cum o faci ?
De rahat ...pentru ca mintea nu te duce decat la amenintari de tipul : va fac eu.., v-am turnat eu la toti , cu spamul vostru cu tot........ semneaza un anonim.
De ce? Pentru ca esti si vei ramane un anonim care nu stie sa vorbeasca iar prezumtia la tine nu este decat de vinovatie si asa vei fi judecat si tu la randul tau cand iti va veni randul "bai corectule" securist nevinovat ce esti .
Trebuia sa ma ocup intr-o buna zi si de asemenea caractere care inca ne bantuie Romania si din cauza carora unii ne spun:
Ce frumoasa tara aveti , pacat ca este locuita !
Domnule Antispam macar de ai pricepe ceva din frazele astea am avansa si noi spre lumea civilizata mai repede ! Te rog nu te crampona, ia un laxativ si dai drumul pe toboganul realitatii ! Nu te mai ascunde dupa degetul infipt in cur ca nu te vede nimeni! Miroase oricum cand vei scoate degetul de acolo si este greu sa rezisti chiar propriului miros !
Spalate pe deget si in gura si vino in lumea civilizata pro respect, adevar, conciliere si dragoste !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !