luni, 24 iunie 2013

1 leu pe zi te costa sa reglezi glicemia si colesterolul



ceai antidiabetic, regleaza glicemia si colesterolul
Cu doar 1Leu/zi reglezi glicemia
Aproape 1 leu pe zi te costa sa reglezi glicemia si colesterolul !?
Despre diabet .... cam ce se intampla la ora actuala in segmentul acesta al bolnavilor de diabet.
Cititi cu atentie acest scurt mesaj ca poate cine stie veti avea nevoie de o recomandare.
Sunt nenumarate produse chimice sau naturiste care ajuta la reglarea glicemiei din sange .
Printre aceste tratamente diabet se  numara si Diavit  un produs romanesc ce se lauda ca vindeca diabetul !!! dar la care nu am auzit nici un feed back de vindecare ba din contra mai multi nemultumiti care reclama ca nu le scade suficient glicemia cu ajutorul acestui produs.
De partea celor care sustin cel mai mult ca un produs le face bine este Diabetico , un produs chinezesc care se pare are o compozitie foarte buna ce regleaza foarte bine glicemia si in unele cazuri chiar te scapa de injectiile stresante de insulina .
Dupa cum stiti la ora actuala numarul persoanelor suferinde de o forma sau alta de diabet sunt in numar foarte mare peste 2 milioane In Romania si in continua crestere datorita stresului mai mare de la o zi la alta ce poate declansa aceasta "maladie" a secolului XXI .
Personal am aplicat o reteta mai veche din "batrani" care cel putin la mama mea si la un prieten functioneaza foarte bine , este vorba de ceai antidiabetic format din ceai de napraznic si ceai de troscot care se prepara cu mare atentie . Si atentie cu doar aproape 9 lei platiti un tratament de 10 zile cu ceai antidiabetic , destul de convenabil nu-i asa ? E aproape gratis cum ar spune cineva din public dar si eficient!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !