vineri, 7 iunie 2013

Produse ieftine la promotie

Produse ieftine la promotie, din pacate asta este sloganul actual al romanului lovit de criza pana la limita insuportabilului. De cele mai multe ori din cauza bugetului redus pe care il avem la dispozitie nici nu ne mai uitam la calitate , ieftin sa fie ca asta este cel mai important lucru !
Oameni buni dar hai sa ne  desteptam putin ..... chiar am ajuns sclavii pretului fara sa mai tinem cont de calitate ?
Sa inteleg ca atunci cand vine vorba chiar de propria sanatate facem la fel , cumparam apa plata Izvorului Minunilor cu gust de canal ca este mai ieftina decat apa plata Aqua Carpatica care are parametrii excelenti ? Cumparam table scolare chinezesti sau turcesti chiar daca nu stim daca duc 1 an sau 2 ani doar ca scapam cu mai putin bani la fondul clasei in loc sa cumparam o tabla scolara nemteasca de calitate pentru viitorul copiilor nostri ?
Am devenit o natie nebuna cu tendinte de paranoia ? sau asta este o reactie fireasca si de cele mai multe ori necontrolata a subconstientului nostru socat de trecerea de la o stare de normalitate la una de panica si disperare , presata de intrebarea : maine de unde fac rost de bani sa platesc .....!? Concluzia totusi realista este ca am devenit mai rai , mai invidiosi, mai razbunatori pe capra vecinului si mai lipsiti de echilibru . Si cel mai grav este ca nu recunoastem acest lucru asa ca : nebunie temporara sau paranoia  asa se numeste starea natiunii noastre la ora actuala , ca trebuia sa va spuna cineva adevarul in fata ! Atentie totusi la copii ! Ei sunt cei care vor suferii in urma acestor actiuni ale "disperarii" necontrolate pe care multi dintre noi o au ! Si cand vezi in Bucuresti ca strazi bune sunt reasfaltate fara nici un motiv decat acela ca hai sa mai luam si noi niste bani de spaga atunci ai toate motivele sa devii paranoic ca cineva isi bate joc de tine ca te lasa sa te zbati ca pestele pe uscat si "ei" fura si se lafaie in continuare pe spinarea noastra ! Avem reactie sau nu !?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !