sâmbătă, 29 iunie 2013

Cum tratam cancerul ? In primul rand as intreba daca exista tratament de succes impotriva cancerului. Desigur de la caz la caz putem vorbi de retete de succes sau nu, dar din experienta ultimilor ani va prezint articolul de mai jos .
AHCC trateaza cancerul ?
Da, se poate spune acest lucru deoarece acest produs naturist AHCC  este recomandat de foarte multi medici in terapia complementara impotriva cancerului . Mai mult daca este sa mergem mai departe in ajutorul celor suferinzi de aceasta maladie va sfatuiesc sa beti zilnic 2-3 cani caldute din cel mai puternic ceai antitumoral – ceai de napraznic – preparat dupa o metoda straveche si adusa in actualitate de noi in FarmaciaVerde.util21.ro  .
In concluzie pentru tratarea urmatoarelor forme de cancer hepatic, gastric, colo-rectal, pancreatic, pulmonar, oro-faringian, mamar, tiroidian, ovarian, testicular, prostatic, renal, mielom,  rabdomiosarcom,  folositi in combinatie  cele 2 produse AHCC plus NAC & Beta Glucan si ceai de napraznic , sansele de vindecare cresc pana la 85% .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !