joi, 20 iunie 2013

Case de bani

Seif Sydney 4o  recomandare pt. acasa
Dragi internauti cititori ai acestor randuri am sa incerc sa va fac o mica introducere referitoare la case de bani . Marea majoritatea dintre voi nefiind familiarizati cu seifuri , safe-uri sau casete de valori decat din filmele de actiune cu spargatori de banci sau case , trebuie sa va luminez cam ce inseamna fiecare , pe ce criterii de categorii sunt impartite aceste case de bani si pozitionarea fiecarui seif .
Hai sa stabilim foarte clar tipurile de seif-uri care sunt :
-seif-uri de perete care se fixeaza ingropate in zidaria peretului ( in spatelui unui tablou sau oglinzi )
-seif-uri de mobila cu fixare dubla prevazute cu gaura in podea si pe peretele din spatele seif-ului (se ancoreaza seif-ul in mobilier sau pe podea, avand gauri de fixare pe 2 laturi au posibilitate dubla de fixare ), adica mai pe "romaneste" il puteti fixa seif-ul  in mobila  dar si pe podea .
-case de bani cu fixare in podea sunt cele mai cautate seif-uri datorita marimii lor mai generoase si fixarii cu ajutorul unui bulon a case-lor de bani , la aceasta categorie fiind si seif-urile antifoc pentru cei destepti care stiu ca securitatea valorilor poate fi nu doar furata ci si distrusa la o adica mai dureros decat furtul .
- case de bani de podea , adica se incastreaza ("ingroapa" ) in podeaua betonata a cladirii peste care se pune "covorul" si sta ascuns ca in filme .
In final trebuie sa stiti cand cumparati o casa de bani ca trebuie sa aibe gradul I de securitate ( este ceva asemanator cu testele Euroencap de la autoturisme ), este un grad avizat de politie si firmele de asigurari sau gradul II de securitate care inseamna suplimentar ca pe langa antiefractie este si antifoc acel seif .
Mai exista la case de bani adevarate si gradele III si IV dar aceste clasificari sunt numai pentru seif-urile bancare si gradul V care este camera de tezaur .
In magazine gen Metro , Carefour s.a. veti gasi cu precadere case de bani ( seif-uri ) gradul A si B , adica niste clasificari neautorizate de Politie si firmele de asigurari ( cum ar fi noneuro la autoturisme ) , mai clar fiind safe-uri ce se deschid in cateva secunde sau minute comparativ cu minim 6 ore la gradul I .
Va recomand pagina cu Cele mai vandute case de bani seif  pentru  o imagine de ansamblu legata de case de bani .
Era sa uit daca vreti sfatul unui specialist pentru o achizitie corecta puteti suna la 0723.819.700 (Bucuresti) sau accesa site-ul www.supermarket-dakapolis.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !