vineri, 21 iunie 2013

Pentru potenta



Pentru potenta, pastile potenta, lubrefiant pentru potenta
In dragoste e nevoie de minim doi !

Pentru potenta asa cum nu s-a mai scris, adica "tare si drept" .
Desigur ca v-ati dat seama ca tratam un subiect interesant : ce luam noi barbatii pentru potenta sau mai precis in 2 cazuri clare , cand avem dar vrem mai mult ( asa ca ala nemancatu)  sau cand nu se mai scoala decat cu ajutoare !
Ce putem face si intr-un caz si in celalalt este sa vedem ce produse naturiste ne sunt necesare pentru a ne satisface interesul.
Imi permit sa fac aceste precizari nefacand parte din nici una din cele 2 tabere si deci nefiind subiectiv.
Unii o sa spuna : ia uite ma cine ne da sfaturi , las ca stiu eu mai bine ce trebuie sa iau ca am auzit de la Marius ca a luat capsule “dealea misto galbene ”.
O lume de destepti incurabili si natia asta a noastra .
In fine iata cateva recomandari de pastile de potenta trecute prin filtrul celor care au folosit aceste produse naturiste:
Pentru cei tineri si dornici de performante sexuale va recomand maraton forte ( o sa vi se incinga putin capul dar merita sacrificiul .... o sa ejaculati de minim 5-6 ori pe noapte ).
Pentru cei cu probleme de sculare (impotenta) si eventuale probleme cardiace va recomand 2 variante pentru potenta refacere si satisfactie :
Varianta sub forma de fiole luate pe cale orala (prin gura in stomac , uz intern ..) in 2 prezentari : TianLi 6 fiole si TianLi 4 fiole .
Varianta sub forma de pastile de potenta si aici avem tot doua prezentari : Meier la 4 capsule de potenta si PRO V la 4 pastile de potenta.
Tratamente de impotenta se fac numai cu Tian Li 6 fiole si dureaza 18 zile , se ia o fiola in fiecare zi la aceeasi ora de preferinta ora 18.00 . Tian Li 6 fiole este si singurul afrosidiac care poate fi luat si cu un pahar de vin alaturi fara sa scada din puterea produsului pentru potenta .
Nu uita ca ai nevoie si de un lubrefiant pentru potenta , pentru o penetrare mai usoara sau pentru o frecare (alunecare)  mai buna a diferitelor zone erogene ! Pentru sex anal oricum aveti nevoie de asa ceva, asa ca nu va sfiiti si cumparati si lubrefiantul necesar pentru o motorizare “Ferrari” .
Cam atat despre potenta pentru astazi , daca sunteti timizi acum e momentul sa provocati un dialog fara perdea !  Mai multe comentarii si aici http://sjyxbbs.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Uneori este prea tarziu !